Mintys - Posakiai - Aforizmai

Aforizmai - Mintys - Posakiai - Anekdotai - Gražūs žodžiai

Mintys apie religiją

Mintys apie Dievą ir dievą. Mintys apie religiją. Dievo ir žmogaus paralelė. Mintys apie tai ar dievas iš tikrųjų yra, kokia dievo forma. Kaip Jūs suprantate savo religiją?
autoriai:200
autorius: Ieva306 @ 20 Jul 2012 01:36 pm
Sveiki :)
žiūriu įdomių komentarų yra. Bet matau , kad yra dalykų, kurie neatitinka realybės. Nuoširdžiai sveikinu Tuos, kurie su meile ieško Tėvo Savo širdyse. Kristus nei mirė už Mūsų nuodėmes nei ką. Jis tikrai galėjo ir nužengti nuo kryžiaus visiškai nesužalotas. Bet Jis norėjo įrodyti kokia stipri yra meilės galia, ir kiek ji gali viską ištverti. Mūsų nuodėmių atpirkti negali NIEKAS. Ir Tėvas Mūsų nebaudžia. Mes tiesiog patys nusibaudžiame Savo neišmanymu, nes sąveikauja toks kosminis dėsnis: priežasties - veiksmo - pasekmės. O tuo tarpu Viešpats Mus myli ir vis bando susisiekti su Mumis, tik Mes to net nenutuokdami Jo balsą užgožiame nereikalingais dalykais. Kam įdomu, perskaitykite Urantijos knygą. Ji pakeis Jūsų supratimą ir gyvenimą.

Visiems sėkmės :)
autorius: ghfytfvv @ 16 Apr 2012 08:40 pm
Jezus Kristus, Dievas yra! Jis keicia zmoniu gyvenimus. Geriau, rukiau, keikiausi, vogiau, bet Dievas mane pakeite, ateme mirties baime, turiu sirdyje dziaugsma ir ramybe, zinau, kad jei mirsiu tikrai pateksiu pas Dieva. Tai nera religija, religija Dievo pazinti nepadeda, Dievas yra gyvas ir katalikybe yra melaginga. Skaitykite biblija, Dievo zodi ir ten rasite visus atsakymus, suzinosite kas yra tiesas. Jezus mire uz musu nuodemes ir jei mes Ji priemam i savo sirdi, Jis musu gyvenima pakeicia, duoda prasme.
autorius: Here I am, do u believe * @ 20 Jan 2012 07:59 pm
Traukinukas po leto rieda, o jo greitis vis dideja, bandai pro langa stebeti viska, bandai pagauti veja, vakaras arteja, temsta, traukinukas nestoja, o ar tavo mintis dar sviruoja? .*)
autorius: . @ 30 Dec 2011 05:36 am
Susivienikime visi i viena, juk visu realigiju principas priarteti prie dievo sviesos, virpesiu ar atspindesio jo. Junkites, kad ir dviesia po to bus lengviau sudaryti didesnes grupes.;D
autorius: boom @ 04 Dec 2011 05:11 am
religijos nepazinsi kol tu jos savyje nepajausi, o kas pajautie jie prisimins ta didinga jausma.
autorius: Azpti @ 23 Oct 2011 02:14 am
Nezinau ka cia daugeliui pasakyti, bet parasysiu tik savo nuomone. "Dievas yra" tai yra nenugincijamas dalykas, tiem kurie netiki, tai dristu teigti, jog net kai kurie mokslininkai tiki kad yra kazkokia neaprepiama aukstesne butybe - Dievas. Visos religijos tiki kazkuo aukstesniu, ateizmas- "Dievo nera"- tai kuo jie tiki? Jie tiki kad nera to kas yra, kaip galima teigti kad kazko nera, bet tiksliai ivardijant ta butybe. Jie netiki butent Dievu, bet jiem neuzdrausta tiketi kazkuo aukstesniu... Taigi as visiskai simtaprocentinai galiu vysam internete skelbti jog Dievas tikrai yra!
autorius: Azpti @ 23 Oct 2011 02:12 am
Nezinau ka cia daugeliui pasakyti, bet parasysiu tik savo nuomone. "Dievas yra" tai yra nenugincijamas dalykas, tiem kurie netiki, tai dristu teigti, jog net kai kurie mokslininkai tiki kad yra kazkokia neaprepiama aukstesne butybe - Dievas. Visos religijos tiki kazkuo aukstesniu, ateizmas- "Dievo nera"- tai kuo jie tiki? Jie tiki kad nera to kas yra, kaip galima teigti kad kazko nera, bet tiksliai ivardijant ta butybe. Jie netiki butent Dievu, bet jiem neuzdrausta tiketi kazkuo aukstesniu... Taigi as visiskai simtaprocentinai galiu vysam internete skelbti jog Dievas tikrai yra!
autorius: zeed @ 28 Jul 2011 11:08 pm
Gerbiamasis(-oji)S_Me Tikrai sunku patiket,kad Dievas pasake kazkoki varda Mozei,juk tai taip pat neturi liudijimo,kaip ir pragaro egzistensija.Juk viskas parasyta ir pasakyta zmogaus...,net Biblija.Viskas siame Pasaulyje turi lygsvara-kaip blogis ir geris,meile ir neapykanta ar net diena ir naktis.Tikiu Dievu ir visu geriu kuri Jis nesa,bet tik ne baznycia ir biblija(kas sukurta zmoniu)tikiu sventomis vietomis(sakykim -baznycia,viena is tokiu,bet zmones daznai ja uztersia)ir tikiu kad po mirties blogi zmones gaus tikrai kazka panasaus i pragara ir neatsikels kaip,kad sakote,o vat geri galbut atsikels ir Ju dvasia tikrai jaus Dievo palaima.Aciu
autorius: beprotis @ 29 May 2011 12:41 am
dievas yra tik jieskoti jo reikia savyja kokio mes dievo norime tokie ir patys bukime,gyvenkime taip kad kitiem padetume jaigu neiseina bent jau netrukdykime kitiem gyvent,nusimeskime tas vusuomenines kaukes bukim savimi kaip sazines balsas ragina,tapkime atlaidesni nuolankesni,maziau ambiciju bei principu,zvelkime i zmones kaip i dievo kurinius,nors ir nelabai jie mums malonus y tokius zvelkime su ypatingu demesiu kaip i mokytojus kokiais mums buti nederetu,bet neteiskime ju nesmerkime,o geriau nuosirdziai padekime tuom parodydami gera pavyzdi,mylekime vieni kitus nereikalaudami meiles,padekime vieni kitiem nesitikedami atlygio nesmeiskime ir nemeluokime,nekovokime su gyvenimu o tiesiog gyvenkime,ir atrasite dieva o jai ne vistiek taip gyvenkite nes per jus jau veiks dievas.
autorius: simona @ 29 Mar 2011 02:43 pm
sveiki, labai norėčiau pabendrauti su panelėm. esu graži ir plona. mėgstu ilgais ir tamsiais vakarais megzti kojines ir šalikus. deja, gyvenu užmiestyje, kažkur netoli purvynės. kaip ir sakiau, man reikia artimos draugės. ;// niekaip negaliu susirast žmogaus šalia savęs. o db šiek tiek apie mane : labai mėgstu valgyti lašinius ir gert riebų pieną. žinoma, galiu pasirodyti keista, bet bent jau esu savimi. baxurai manęs nedomina, tik panos. labai norėčiau pakalbėti apie viską, esu lyriška. atleiskit, kad rašau šiame puslapyje, bet jaučiuosi beviltiškai. . . gal reikės pavalgyt ... nežinau ... 862149482

<< ankstesnės 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 kitos >>

slapyvardis:
emailas: (neprivalomas)

| nebeprisiminti

Apie ką mes čia?

  • Aforizmas - trumpas, įtaigios formos posakis, apibendrinantis reikšmingą, dažnai originalią, netikėtą mintį, pvz.: „Yra priekaištų, kurie giria, ir pagyrimų, kurie šmeižia". – F. de Larošfuko.
  • Sentencija - trumpas, glaustas, tikslus pamokomasis posakis; aforizmas.
  • Citata - rašytinio veikalo arba kalbos ištrauka kito teksto samprotavimui pagrįsti ar patvirtinti.

Mintys apie Paskolas
Tikslus laikas Lietuvoje