Mintys - Posakiai - Aforizmai

Aforizmai - Mintys - Posakiai - Anekdotai - Gražūs žodžiai

Mintys apie religiją

Mintys apie Dievą ir dievą. Mintys apie religiją. Dievo ir žmogaus paralelė. Mintys apie tai ar dievas iš tikrųjų yra, kokia dievo forma. Kaip Jūs suprantate savo religiją?
autoriai:200
autorius: kinski @ 03 Feb 2006 09:00 pm
jei minusa tinkamai perbraukti, jis gali tapti piusu
autorius: Lmt @ 21 Jan 2006 09:29 pm
vvv.sculpure.lt : tavo teiginys, cituoju:
"Tas, kas masto protu-Dievo nepažins,
tas kuris jaučia širdim-Dieva visada ras." yra klaidingas. Baznycia teigini, kad Dievo buvimo negalima suvokti protu yra paskelbusi erezija. O jautimas sirdimi ir veikimas protu imanomas kaip viena sinteze viename zmoguje.
autorius: Mergaita18 @ 13 Jan 2006 09:53 pm
Dievas yra meile,taip parasyta Biblijoje.
As esu paprasat mergaite-dvyliktoke ir jums pasakysiu kad is savo patirties as isitikinau kad Dievas YRA.Kai esi geras ir darai viska su sirdimi tau Dievas uz tai atligins. Tik neuzmirskit melstis kiekviena vakara
autorius: Sly @ 03 Jan 2006 06:34 pm
Jei ir zinociau, kas yra Dievas nesakyciau... Juk didziausia zmogaus dovana suprasti kas jis. Daugelis filosofu mano nuomone "ievino" apie Dieva.. Na juk tai vienas is pagrindiniu kl, bet Demokrito ir Dekarto mintys man patiko.
autorius: stranger bebrui @ 02 Jan 2006 05:58 am
atrodo jog ne klausi o piktinies.sakai ieskai atsakymu...man pasirode kad tau to atsakymo ir nereikia. klausi, kodel priimta vaikams nuo pat mazens pirsti tevu tikejima, kodel neleidziama vaikams jau paaugusiems pasirinkti tikejimo? ot kas tau atsakys? geriausiu atveju atsakytu tau tavo tevai(jei jie tave verte eit i baznycia). Bet tai butu labai subjektyvu, vienas is milijonu atsakymu.todel tai tau nei kiek napadetu.net ir visu krikscioniu atsakymas tau nepades.manau, kad tau reik paciam ieskot savo dievo, savo budu melstis...ar ka tu ten bedarytum... Nes as linkus galvoti jog viskas tera tik iliuzija, sapnas pakeliuj i mirti, ir daugybe daugybe pojuciu, kurios norime suprasti, o jei ir suprantame tai nieks kitas lygiai taip pat to nesuvoks.
autorius: krikscioniui @ 02 Jan 2006 05:39 am
"autorius: krykscionis@ 21 Nov 2005 10:22 pm
Manau Dievas Kiekviename yra,tik ar mes ji pamatome.Kai musu siela nurimsta tada mes Dieva pamatom "
tikriausiai esi vienas is tu zmoniu kuriuos vaikysteje mociute traumavo becituodama biblija.Ir...ar kada girdejai apie sielos amzinybe?
autorius: krykscionis @ 21 Nov 2005 10:22 pm
Manau Dievas Kiekviename yra,tik ar mes ji pamatome.Kai musu siela nurimsta tada mes Dieva pamatom
autorius: vvv.sculpure.lt @ 10 Nov 2005 12:39 am
Tas, kas masto protu-Dievo nepažins,
tas kuris jaučia širdim-Dieva visada ras.
autorius: ajemola @ 20 Oct 2005 03:56 pm
Dievas-tai visa,kas pasaulyje gera ir sviesu. sakydami,kad dievas sukure pasauli, turime suprasti,kad pasaulis ir zmogus atsirado is gerio. sakydami,kad dievas yra kiekvienoje vietoje,kiekviename zmoguje,turime tiketi,kad geris egzistuoja visur. suprask, kad TU ESI GERIS. neatstumk jo.gali neiti i baznycia, nepriimti komunijos,bet TIKEK geriu. tikek ir SKLEISK ji. linkiu Jums visiems surasti Dieva savyje ir niekada nepaleisti. tikekite zenklais,tikekite savyje esancia GERIO SEKLA. linkiu jums buti tokiais laimingais kaip as. nors mano gyvenime negandu buvo ne maziau (o gal ir daugiau,nezinau) negu jusu gyvenimuose,bet butent DIEVAS man padejo. kai sunku,yra dvi galimybes:rasti savyje jegu kazka pakeisti arba rasti jegu su tuo,kas nepakeiciama susitaikyti.abejais atvejais mes liekame laimingi ir ramus. svarbiausia-TIKEJIMAS,VILTIS ir MEILE.
autorius: rafa @ 14 Oct 2005 01:11 pm
Dievo nėra!-šaukia žmonės, kurie Jo nepažįsta ar nerado. Jeigu nebūtų Dievo, nebūtų ir mūsų. Sakysite-kas čia per nesąmonė, juk yra Darvino teorija- deja teks ir siuo aspektu jus nuvilti, nes vis labiau gilinantis atsiranda ten labai jau daug spragų(juk Darvinas pats tebuvo tik zmogus). Jeigu pastebėjote dabar atsiranda vis mažesnių dievukų(įvairios kylančios holivudo, musikos ir realybės šou žvaigždės). O jie lygiai tokie pat kaip ir visi, gal tik laiku pateko ten, kur užiebiama. Kartais žmonių aklumas gąsdina...

<< ankstesnės 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 kitos >>

slapyvardis:
emailas: (neprivalomas)

| nebeprisiminti

Apie ką mes čia?

  • Aforizmas - trumpas, įtaigios formos posakis, apibendrinantis reikšmingą, dažnai originalią, netikėtą mintį, pvz.: „Yra priekaištų, kurie giria, ir pagyrimų, kurie šmeižia". – F. de Larošfuko.
  • Sentencija - trumpas, glaustas, tikslus pamokomasis posakis; aforizmas.
  • Citata - rašytinio veikalo arba kalbos ištrauka kito teksto samprotavimui pagrįsti ar patvirtinti.

Mintys apie Paskolas
Tikslus laikas Lietuvoje