Mintys - Posakiai - Aforizmai

Aforizmai - Mintys - Posakiai - Anekdotai - Gražūs žodžiai

Mintys apie religiją

Mintys apie Dievą ir dievą. Mintys apie religiją. Dievo ir žmogaus paralelė. Mintys apie tai ar dievas iš tikrųjų yra, kokia dievo forma. Kaip Jūs suprantate savo religiją?
autoriai:200
autorius: Sierkis @ 05 Jun 2010 01:27 pm
+
autorius: Valkyries @ 30 May 2010 10:33 pm
Aš buvau kapinėse ir trys kartus buvau išvadintas filosofu
autorius: Valkyries @ 26 May 2010 10:46 am
BH.G.(-IV)20. negeisdamas žinojimo, šlovink Dievą laisva širdimi, ir tu įgysi ypatinga pažinimą, tokia savo veikla.
autorius: Valkyries @ 26 May 2010 10:41 am
Naktimis atskrenda Angelas ir žiūrėdamas pro langą skaičiuoja žvaigždes, kartą man pabudus aš jo paklausiau, ką jis žino apie jas, jis , atsisukęs į mane veidu tik atsakė, noriu pažinti likimą.
autorius: jolka @ 05 Apr 2010 09:32 pm
nezinau kur bet skaiciau : jei dievas gyventu zemeje, tai zmones jam isdauzytu langus.
autorius: lin4ix @ 05 Apr 2010 04:30 am
Dvi zuvytes akvariume inirtingai gincijasi yra dievas,ar ne."Gerai,-argumentuoja viena,-jeigu Dievo nera,tada kas mums kasdien keicia vandeni?"
autorius: Uz taika pasaulyje @ 25 Feb 2010 04:28 pm
Taip tikra tiesa, Dievas niekada negalejo buti zmogumi, ir melstis sau ir numirti. Kazkaip labai sudetingai atrodo, kaip 3=1? Kaip tas pats Dievas gali buti ir tevas ir pats sau sunus ir dar plius dvasia, kuri apsireiskia Marijai ir pranesa apie savo gimima??? Visai nelogiska, belieka aklai priimti sia dogma, kuria popiezius Paulius 300 metu po Jezaus mirties pirma karta pranese apie svetaja trejybe. Juk Jezus niekada nesake garbinkite mane, as esu Dievas. Jis meldesi priglaudes galva prie zemes ir buvo vienas is daugelio Dievp pranasu. Tikejimas Dievu turi buti pagristas logisku supratimu, remiantis zmoniu ir laiko nepakeistais saltiniais ir nuosirdziu tikejimu bei Jo garbinimu.
Dievas yra VIENAS, Auksiausias Visos visatos Kurejas. Pas Ji mes visi sugrisim per Teismo Diena ir atsakysim uz visus savo dulkes svorio gerus ir dulkes svorio blogus darbus. Dievo pranasai buvo mirtingi zmones, kuriems buvo atsiusti Dievo apreiskimai kaip zmones turetu dorai gyventi, ir garbinti tik VIENA DIEVA, ne saule, akmenis, ar zmones ir kad sis gyvenimas yra musu isbandymas, ir galibybe uzsitarnauti amzinaja palaima Rojuje, ir isvengti amzinuju pragaro liepsnu. Kiekvieno musu pareiga ieskoti tyros tiesos ir tikros religijos. Juk Dievas nepaliktu musu be vedimo i sviesu kelia. Sekmes, visiems, ir bukite nuosirdus savo ieskojime.
autorius: Dovydas @ 30 Jan 2010 04:25 pm
jei dievas ir yra, aš ji užjaučiu būti visagaliu ,nedaryti klaidų-labai jau nuobodu...o dar ir mes...
religija beprasmiškas dalykas,juk nuo tavo požiūrio į dievą jo sprendimai nesikeičia, nors kartais žmonėms taip atrodo, o iš tikrųjų keičiasi jų sprendimai...jie patys padeda sau.dievas padėti tai negali juk pagal visas religijas jis teisingas ir nešališkas jei padėtų tai padėtų visiem. nebent jis nėra teisingas...
autorius: Eddy =] @ 16 Jan 2010 08:47 pm
Mes Gyvenam Cia Ir Dabar.
O kas ir kaip mus sukure MEs Nezinome...
DAlis TO parasyta Biblijoje...
Bet Kuo Toliau tuo mumyse auga abejones...
Abejones gyveniumui...
BEt Tikekime kas Be Nenutiktu...
Juk Pastebime Geri ir Blogi kiekviena diena, tai ir tikekime kad Geris Nugales Blogi...
O Geris Tai Musu Religijos Pagrindas...
autorius: Dozniakas @ 03 Jan 2010 12:37 am
mhm... Gal galėtų tikintieji man paaiškinti... cituoju 'dievas sukūrė žemę per septynes dienas...' ir t.t kas sukūr dievą? toliau tęskim 'jis mirė prikaltas ant kryžiaus' hey stop- JIS JUK NEMIRTINGAS. Damn kodėl aš čia nieko nesuprantu

<< ankstesnės 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 kitos >>

slapyvardis:
emailas: (neprivalomas)

| nebeprisiminti

Apie ką mes čia?

  • Aforizmas - trumpas, įtaigios formos posakis, apibendrinantis reikšmingą, dažnai originalią, netikėtą mintį, pvz.: „Yra priekaištų, kurie giria, ir pagyrimų, kurie šmeižia". – F. de Larošfuko.
  • Sentencija - trumpas, glaustas, tikslus pamokomasis posakis; aforizmas.
  • Citata - rašytinio veikalo arba kalbos ištrauka kito teksto samprotavimui pagrįsti ar patvirtinti.

Mintys apie Paskolas
Tikslus laikas Lietuvoje