Mintys - Posakiai - Aforizmai

Aforizmai - Mintys - Posakiai - Anekdotai - Gražūs žodžiai

Mintys apie mokslą ir meną

Pasaulyje nuolat egzistuoja menininko ir mokslininko paralelė. Iš tiesų abu jie fantazuoja savaip. Visi žino, menas suprantamas ne kiekvienam, meną reikia jausti, o ne suprasti. Menas ir mokslas tai kūryba suteikianti ypatingus jausmus ir emocijas.

Jūsų mintys apie mokslo ar meno sukeliamus jausmus.

autoriai:100
autorius: pegase @ 10 Jun 2007 11:41 pm
Mene yra daug atskyru daliu. Juk vienas moka tapyti, kitas kurti, trecias daryti skulpturas. Visai nesvarbu ka, taciau negalima visu menininku apibendrinti , nes jie yra labai skirtingi,ir ju menas yra skirtingas, o dauguma isgirdusi zodi menininkas, galvoja kad visi jie yra vienodi ir pamise del tu paciu dalyku. Bet tai netiesa.
autorius: kristė. @ 07 Jun 2007 08:26 pm
Mylėk teatrą savyje ,o ne save tetre.
autorius: lithobius @ 04 Feb 2007 09:01 pm
Mokslas kuo toliau, tuo daugiau parodo musu netobuluma, bet mes vadiname tai tobulumu, tai ar nevertetu pripazinti kiekvienam, kad jis nera tobulas, ir pabandyti su tuo susitaikyti?
autorius: pinkius @ 24 Jan 2007 11:40 am
mokslas yra šviesa. o juk šviesa akis gadina ◘
autorius: lithobius @ 05 Dec 2006 07:37 pm
Mokslas - vienitele tiesa, kuri tave apsvies, bet gali ir nudegint.
autorius: shelis @ 29 Oct 2006 08:47 pm
kurti-tai noras ir duoti ir imti, nes kurdamas duodi pasauliui kazhka ko jis dar nebuvo mates, zhinoma, jei tai tavo asmenishkas, nenukopijuotas darbas, bet tuo pachiu duodamas kitiems gauni pats, nes menas pats teisingiausias budas ishreikshti savo mintis, deja kurias ishreikshti nori labai nedaug kas, t.y.tokias mintis kurios prieshtarautu daugumai.o ish prieshtaravimu ir ginchu gimsta tiesa, nors tu niekada negali zhinoti kieno tiesa yra teisingiausia, net jei visi ja pripazhintu.menas-tai dsaugelio zhmoniu tiesos ishraishka-vienas rozhe gali nupieshti raudona, o kitas zhalia, ir abiems ish ju atrodys, kad jis ja nupieshe teisingai, nes jis ja mato tokia.domejimasis menu-tai domejimasis pasauliu ir aplinkiniais zhmonemis.kokios spalvos rozhes mato kiti.
autorius: Jura @ 20 Oct 2006 01:26 pm
Mokslas tai ne viskas,ir isvis man tas mokslas tai materialumo vystimas.Manau mokytis mokykloj reikia apie 9metus kad moketum kalbet,skaiciuot.
Mes gi visa gyvenima mokomes,kam tas priverstinis mokslas,kam reikia tas ateis.O dabartinis mastymas toks,jai neissilavines tai...,tiesiog nevertina kaip kitu.Tikiuosi tai kada pasikeis.
autorius: Vila @ 19 Oct 2006 05:16 pm
Žmogus, turintis talentą, kartais jo nevertina.Jam atrodo, kad taip buvo, yra ir bus. Poetai prasigeria, dailininkai žolių prisirūko.Neva tada ateina įkvėpimas.Galop viską praranda: ir talentą, ir sveikatą, ir save
autorius: vienišė @ 11 Oct 2006 05:24 pm
"Grožį reikia išsaugoti, imti jį pavyzdžiu, remtis juo, net jeigu tai "sena". Kodėl mums reikia nusigręžti nuo tikro grožio, atsisakyti jo kaip išeities taško tolesniam plėtojimui tik dėl to, kad tai "sena" - Leninas
autorius: Vila 50m. @ 11 Oct 2006 05:11 pm
Menininkai, muzikantai, dailininkai-tai tokia dievo dovana, kurią jis duoda nedaugeliui.Ir puikus paveikslas, ir gera muzika tarsi nukelia į kitą pasaulį iš kurio su nuoskauda grįžti į realybę

<< ankstesnės 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 kitos >>

slapyvardis:
emailas: (neprivalomas)

| nebeprisiminti

Apie ką mes čia?

  • Aforizmas - trumpas, įtaigios formos posakis, apibendrinantis reikšmingą, dažnai originalią, netikėtą mintį, pvz.: „Yra priekaištų, kurie giria, ir pagyrimų, kurie šmeižia". – F. de Larošfuko.
  • Sentencija - trumpas, glaustas, tikslus pamokomasis posakis; aforizmas.
  • Citata - rašytinio veikalo arba kalbos ištrauka kito teksto samprotavimui pagrįsti ar patvirtinti.

Mintys apie Paskolas
Tikslus laikas Lietuvoje