Mintys - Posakiai - Aforizmai

Aforizmai - Mintys - Posakiai - Anekdotai - Gražūs žodžiai

Poezija, eilės ir eilėraščiai

Poezija, kurioje atsiskleidžia minčių žavumas. Čia rašomi nebūtinai savos kūrybos eilėraščiai, tačiau ir kitų autorių patikusios eilės. Tiesa, eilės - ne poezija, poezijos kūriniai - eilės.

Rašydami kito autoriaus eilėraštį būtinai nurodykite ir tikrajį jo autorių. Galbūt kaikam eilėraštis sukels tokį žavesį, kad norės rasti daugiau to paties autoriaus eilių.

autoriai:489
autorius: ass @ 31 Oct 2011 11:38 pm
patarciau rasyt su muzika, padeda
autorius: Saukyte:))))) @ 27 Oct 2011 02:20 pm
Gyvenime viskas keiciasi,
keiciuosi ir as,
nesvarbu ka mano kiti, nesvarbu ....
likau tik as ir mano mintys,
gana klaidzioti po juoda bedugne, kurioje matyti tik tamsa, reikia pazvelgti i gyvenima kitomis spalvomis,
nusiimti rozinius akinius, ir pazvelgti tiesiai realybej i akis, kuri begalo skaudi... nesvarbu ar kam patinka mano isreiksti jausmai cia..
bet cia vienintelis kampelis kuriame uzklystu taip kaip visi....
Nepazystami...
Noreciau pas jus paklausti, kaip kurti eilerascius, tiek daug minciu turiu, tiek daug zodziu pas mane galvoje, tiek daug jausmu sirdyje, bet negaliu as ju sudelioti..
autorius: Asss @ 23 Oct 2011 11:52 pm
as zvelgiu i veidrodi ir matau lavona- be sielos, minciu, jausmu, sirdies. Jis stovi ir ziuri, ji palaiko draugai, kuriu jau like tik du, jo akyse jau asaros rieda, jis vis dar prisimena ta diena, kai sutiko ja, vienintele mergina, kuria jis vis dar myli, kuri sudauze ji i sipulius, kuri paliko ji ant ledo del zmogisku klaidu. Zmogum jis buves, dabar jau jo nebera, jo siela stebi is dangaus, jis vis dar myli, jis vis dar troksta ja turet, matyt, paliest..
autorius: Asss @ 23 Oct 2011 11:47 pm
surakink ir neleisk, neleisk kartot myliu, neleisk mylet, sakyti pasiilgau, uzrisk akis, kad nematyciau nuostabiu akiu, ir sypsnio paslaptingo, surisk rankas, kad negaleciau jau paliest taves ir uzmigdyk, tu uzmigdyk jau paskutini karta ir pasnibzdek- as myliu tave- .. tai kada nors bus realybe ir zinau, kad greit..
autorius: Asss @ 23 Oct 2011 11:33 pm
Dar viena diena, dar viena zinia, dar vena mintis, dar viena valanda, viena mintue, sekunde ir viskas baigsis, viskas bus vel gerai, tik be manes, be mano skausmo, asaru, be akimirku galvojat apie ja, be mano minties, be mano sms su kvailais klausimais, siulymais, mintim..atsisakau krybos, jausmu, liudesio, pykcio, o labiausiai pamirsiu meile, nes man ji mirus, ji niekas, taip kaip ir ta akimirka nuo tos dienos kai susitikom iki tos kai mane palikai, viskas baigta, as iseinu, daugiau nebegaliu, per daug skaudu.. . .
autorius: mikalda @ 20 Oct 2011 07:02 am
O, atsiprašau, pati rašydama raidę praleidau. Už tai Jums mano eilėraštis. Čia tiems- nelaimingiems, prarijusiems meilės rakštį. Nieko- iš kūno chirurgas išims, o iš sielos- tik laikas, bet galima ir pačiam- pekeitei požiūrį- ir tvarka.

Ne tas, ne anas, ne kitas---
Pati sugalvoju kažką.
Pasaulis daros akytas,
Ir minkau aš jį lyg vašką.
autorius: mikalda @ 20 Oct 2011 06:22 am
O, atsiprašau, pati rašydama raidę praleidau. Už tai Jums mano eilėraštis. Čia tiems- nelaimingiems, prarijusiems meilės rakštį. Nieko- iš kūno chirurgas išims, o iš sielos- tik laikas, bet galima ir pačiam- pekeitei požiūrį- ir tvarka.

Ne tas, ne anas, ne kitas---
Pati sugalvoju kažką.
Pasaulis daros akytas,
Ir minkau aš jį lyg vašką.
autorius: mikalda @ 20 Oct 2011 06:12 am
po paraliais, rašykit taisyklingai. Kur skubat, net nosinių ir kepurėlių sudėliot negalit, o eiles kuriat. Tokis ten ir eilės- šveplos ir kreivos
autorius: Saukyte:))))) @ 09 Oct 2011 11:04 am
Kartais noriu oranykti kaip tas rukas pranyksta misko gelmese...
Kartais noriu sapne uztrukti visa amzinybe, kad tik galeciau matyti tavo svytincias akis...
Noriu suklupti ir niekada neatsistoti, bet kazkas, kazkas mane vis pakelia ir snabzda eik... eik toliau ir gyvenk, tu to verta...
Kai paziuri i besileidziancia saule, nori nusileisti kartu su ja.... kada as atrasiu savo gyvenimo gyslele?? niekas to pasakyti negali...
tu isejai, palikai tik prisiminimu trupinelius, kuriais as dar esu gyva...
autorius: DC @ 08 Oct 2011 12:55 am
Sėkmė - gyvenimo spalvų pasikeitimas.
Lietus - beribė liūdesio audra,
Keliolika dienų link amžinybės -
Saulėlydis teapgaubia mane.

Vaivorykštė juodai baltam fone -
Svajonių šukių obeliskas,
Gyvenimas vėl mėgdžioja mane,
O jis galėtų būti tikras...

<< ankstesnės 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 kitos >>

slapyvardis:
emailas: (neprivalomas)

| nebeprisiminti

Apie ką mes čia?

  • Aforizmas - trumpas, įtaigios formos posakis, apibendrinantis reikšmingą, dažnai originalią, netikėtą mintį, pvz.: „Yra priekaištų, kurie giria, ir pagyrimų, kurie šmeižia". – F. de Larošfuko.
  • Sentencija - trumpas, glaustas, tikslus pamokomasis posakis; aforizmas.
  • Citata - rašytinio veikalo arba kalbos ištrauka kito teksto samprotavimui pagrįsti ar patvirtinti.

Mintys apie Paskolas
Tikslus laikas Lietuvoje