Mintys - Posakiai - Aforizmai

Aforizmai - Mintys - Posakiai - Anekdotai - Gražūs žodžiai

Mintys apie religiją

Mintys apie Dievą ir dievą. Mintys apie religiją. Dievo ir žmogaus paralelė. Mintys apie tai ar dievas iš tikrųjų yra, kokia dievo forma. Kaip Jūs suprantate savo religiją?
autoriai:200
autorius: hmm @ 02 Dec 2007 02:09 pm
atsiprasau, ten paskutiniam poste buvo minties suolis, ne viska uzrasiau...del tos genties tai tik mano poziuris i geri ir blogi, bei jo pritaikyma realiame gyvenime.
autorius: hmm @ 02 Dec 2007 02:07 pm
geris ir blogis taip pat yra salyginiai dalykai, jei paziuresim skruzdziu atzvilgiu mes jiems demonai, net pats kunigas - nuzudo jas be reikalo (kad ir uzmina), o tas pats kunigas visuomeneje gali prilygti sventajam, taigi tikejimas blogiu ar geriu yra niekas kitas kaip tiesiog bandymas is genties isstumti nari kuris gali jai pakenkti, savisaugos isntinktas, kaip ir kiti, daugiau nieko, cia mistiskumu ne nekvepia.
autorius: hmm @ 02 Dec 2007 02:02 pm
netikiu, niekada negaleciau patiketi, nes perdaug zinau, zmones tai paprastas padaras ir musu paciu kelimas savo rases i vadinamuosius dievus (jezus kristus, perkunas, dzeusas - jie visi vaizduojami kaip zmones) yra tik musu nepilnavertiskumo komplekso ir vidines tustybes pasekmes, mes niekada nesuprasim to kas vyskta gamtoje jeigu kelsim save auksciau jos, juk bet kokiu atveju mes tik dulke.
autorius: zombe @ 30 Nov 2007 11:32 pm
ar jus tikite dievu ir kodel prasau argumentu
autorius: timera @ 29 Nov 2007 11:27 am
Dievas yra meile. Meile ir absoliutus protas, kuriame pagrindinis egzistencijos principas - harmonija Jei paklausi kas yra harmonija... Juk zinai, kad mazutis druskos kristalas tirpdamas burnoje issilieja visame tavo kune tarsi gaivi upe. O dabar isidek i burna sauksta druskos?
autorius: omen @ 22 Nov 2007 02:58 pm
Vieni tiki Dievu, kiti tiki velniu. Turbut nėra nei to nei to, tačiau... Viena yra tikėti gėriu o kita - blogiu...
autorius: redo @ 13 Nov 2007 08:04 pm
Dievas tas ko mes dar neišsiaiškinome
autorius: kvanka @ 07 Nov 2007 09:05 pm
dievas yra,tik jis nematomas ir jo pasireiskimas bei stebuklai priklausys nuo to kiek juo tikime,nes dievas yra kiekviename is musu. o tas apie kuri snekame,kad yra danguj,tai yra tik paskata kad silpnesnieji turetu kuo tiketi,kadangi mums reikia kazkuo tiketi juk kai reikia kazka kaltinti del kazko amzinai kaltiname likima,dieva- tada jis jau mums egzistuoja.taigi.. beto daugiau ispruses zmogus supras kame cia saknys su tuo dievu )
autorius: just @ 23 Oct 2007 10:57 am
Jei nebūtų dievo, būtų būtina jį sukurti
Volteras
autorius: ondrei @ 23 Oct 2007 05:32 am
tsiprasau jei ka izeisiu,bet Dievo nera jis tik kazkoks tai kitas visko kas gerai apibrezimas..ar kazkas panasaus kad zmones butu ko siekti...bbzn ka as cia rasau

<< ankstesnės 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 kitos >>

slapyvardis:
emailas: (neprivalomas)

| nebeprisiminti

Apie ką mes čia?

  • Aforizmas - trumpas, įtaigios formos posakis, apibendrinantis reikšmingą, dažnai originalią, netikėtą mintį, pvz.: „Yra priekaištų, kurie giria, ir pagyrimų, kurie šmeižia". – F. de Larošfuko.
  • Sentencija - trumpas, glaustas, tikslus pamokomasis posakis; aforizmas.
  • Citata - rašytinio veikalo arba kalbos ištrauka kito teksto samprotavimui pagrįsti ar patvirtinti.

Mintys apie Paskolas
Tikslus laikas Lietuvoje